annonse

Stjernen og Hallström svarte kritikerne etter VIF-tapet

TØFT
TØFT: Stjernen fikk det tøft mot Lørenskog, men klarte å bite godt fra seg. (Foto: Tommy Skauen)

(Stjernen - Lørenskog 2-1) Stjernen leverte en solid innsats hjemme mot Lørenskog.

  • Rahand Bazaz

Lørenskog kom til Fredrikstad med et svekket mannskap, og mange mente at dette var kampen der skulle ta alle poengene. Men det er enklere sagt enn gjort.

Tre perioder og et tøft oppgjør er bare noe av det som er å melde hjemom fra Stjernehallen. Hjemmelaget fortsatte slik de har gjort tidligere denne sesongen - et aggresivt spill med mye sjanser. 

Etter den førsteperioden stod det fortsatt 0-0. 

Svensk party 

Likevel kom kampens første scoring før minuttet hadde blitt spilt i midtperioden. Den svenske Stjernen-duoen David Hallström og Niklas Bröms hadde bestemt seg for å leke litt med keeper Sebastian Idoff i Lørenskog-målet.

Et par pasninger frem og tilbake i fart mot mål, sørget for å spille ut Idoff og Hallström kunne dermed sende Stjernen i ledelsen. Men så må man passe på i forsvar og foran sitt eget mål. Raymond Sørensen fyrte av fra lang avstand et par minutter senere, og rett i mål. Keeper Tommy Johansen så ikke utgangen og dermed stod det 1-1 fire minutter ut i andre periode. 

To Stjernen-utvisninger og én til Lørenskog var det eneste som skjedde videre i perioden. 

Revansje

I den sisteperioden vinglet spillet frem og tilbake, og begge lag hadde sine skudd på mål. Ni minutter ut i perioden prøvde David Hallström seg nok engang, og hjemmelaget var nok en gang i ledelsen. Det var på mange måter svenskens kveld. 

Scoringen kom med en Stjernen-spiller mer på isen etter en Lørenskog-utvisning.

Tre minutter før slutt trodde alle at Lørenskog hadde satt inn kveldens andre utligning, men dommeren godkjente ikke målet og viste til offside i målgården. 

Et stort antall skudd på mål var noe Stjernen-fansen nok engang fikk se atter en gang, men det ble ikke flere scoringer i Stjernehallen.

Stjernen revansjerte seg dermed etter det stygge 5-1-tapet borte mot Vålerenga torsdag. 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.