annonse

Stjernen sviktet i lokaloppgjøret

JUBEL
JUBEL: Her jubler Spartas Henrik Malmström (nr to fra venstre) for scoringen 0.2 sekunder før andreperiode var over. (Foto: Tommy Skauen)
KAMP
KAMP: Stjernen - Sparta. (Foto: Tommy Skauen)
DUELL
DUELL: Stjernen - Sparta. (Foto: Tommy Skauen)
STJERNEN
STJERNEN: Viktor Lindell. (Foto: Tommy Skauen)
STJERNEN
STJERNEN: Trener Leif Strömberg. (Foto: Tommy Skauen)
TILSKUERE: 1.603

(Stjernen- Sparta 0-3) Stjernen maktet aldri å ta kontroll om kampen. Det gjorde Sparta - som dermed tok med seg tre poeng hjem.

  • Rahand Bazaz

Stjernens mannskap så heltente ut før kampen - men fra start til slutt var det Sparta som hadde det hele under kontroll. Bortsett fra noen små perioder. 

Allerede etter tre minutter satt kveldens første fra gjestene. Kyle Osterberg med scoringen etter at Tommy Johansen ga retur på et skudd.

Stjernen maktet ikke å komme særlig inn i kampen, og de blåhvite styrte det meste. Sparta var nærmere økning enn Stjernen var utligning. Vertene begynte å trøkke til å duellene mot slutten perioden.

Så - med 0.2 sekunder igjen på klokka - og halve publikum oppe av stolene og på vei mot kiosken kom kveldens andre scoring. Henrik Malmström banket inn 2-0 for Sparta.

0-3

Pausepraten så ikke ut til å hjelpe for Stjernens del, og kun minuttet ut i midtperioden kom den tredje scoringen. 3-0 var et faktum fra Patrick Eriksson.

Stort mer skjedde ikke i den andre perioden. 

Tredjeperioden var mer positiv sett med Stjernen-øyne, og deres første store sjanse kom allerede etter halvannet minutt. Didrik Tollefsen fikk en megasjanse som Samuel Ward til slutt fikk reddet.

Stjernen kom etterhvert mer inn i kampen, men pådro seg mange utvisninger som satte preg på spillet. Det endte til slutt 3-0 i Spartas favør - noe som også ble sluttresultatet. 

Torsdag venter Lillehammer på hjemmebane for Stjernen.