annonse

Stor skuffelse blant spillerne: – Vi er ikke med fra start

DUELL
DUELL: Stjernen - Sparta. (Foto: Tommy Skauen)
KLAR
KLAR: Didrik Tollefsen. (Foto: Tommy Skauen)

(Stjernen - Sparta 0-3) Stjernen-leiren er naturlignok skuffet etter lokalderbyet.

  • Rahand Bazaz

Tre baklengs og null fremover. Matematikken lyver ikke og Stjernen endte opp med null poeng etter lokalderbyet. Det skuffer Stjernen-spiller Didrik Tollefsen.

– Vi snakket om det etter kampen; førsteperiode er dårlig og andreperiode er noe bedre. Det er likevel småting i avgjørende faser som gjør at vi taper idag, erkjenner Tollefsen etter kampslutt.

– Det er personlige feil, rett og slett. Synd egentlig, for det er derby og mye følelser i sving. Vi vil veldig mye, men må kanskje bruke hodet litt mer enn hjertet i sånne kamper, fortsetter han tydelig skuffet.

- Hvor føler du dere taper matchen idag?

– Vi taper både med å gi bort enkle mål og at spillet vårt ikke sitter helt. Jeg har blant annet et par feite sjanser, spesielt mot slutten av kampen, sier Tollefsen som mener treningsukene har vært bra tross en god del pause. 

– Under all kritikk

2-0 til Sparta kom 0.2 sekunder før andreperiode var slutt. 3-0 kom minuttet etter at tredjeperiode var i gang. Det ga Sparta et psykisk overtak - og det er assistenttrener Jørgen Wahlberg helt enig i.

– Vi gir rett og slett bort to mål idag - samtidig som vi gir dem energi. Sparta gir alt og gjør det de kan for å gjøre det vanskelig for oss. Vi må opp, understreker assistenttreneren som er skuffet over Stjernens spill i powerplay. 

Han slakter førsteperioden - og mener det ikke er slik Stjernen skal opptre, særlig på hjemmebane.

– Den er under all kritikk. Vi må være matchklare, og det er vi kanskje ikke idag. Utover kampen gjør vi det greit, men må jobbe mer sammen for å klare dette. 

Skuffet

Wahlberg ser det positive i et bra Stjernen-spill foran eget mål, men...

– Det er sånn vi skal spille i undertall og overtall, uansett. De får mange powerplay og jeg synes vi gjør det bra der, samtidig som vi må opp et par hakk. Den attituden må vi alltid ha, svarer Wahlberg. 

Stjernens tap mot Sparta er den tredje av tre mulige denne sesongen.

– Det er derby og jeg er skuffet over at det ikke er mer følelser der ute idag, avslutter assistenttrener Jørgen Wahlberg.