annonse

Tidligere 2.div-spiller klar for Råde

KLAR FOR RÅDE
KLAR FOR RÅDE: Markus Nordheim Cham (t.v). (Foto: Mysen Fotball)

Markus Nordheim Cham (29) skal bøtte inn scoringer for Råde IL den kommende sesongen.

  • Rahand Bazaz

Klubben har bekreftet overgangen selv, etter en offentliggjøring tirsdag kveld. Det var i tråd med hva Demokraten meldte tidlig tirsdag ettermiddag.

Etter hva Demokraten erfarte var Markus Nordheim Cham mannen til å komplettere Råde-stallen og hjelpe klubben i kampen om opprykket. Råde skal spille i 4.divisjon denne sesongen, men satser tungt for å rykket opp til nivået over.

Råde signerte for en stund tilbake Trosviks toppscorer i 2016, Rodan Akram. Siden den signeringen har klubben vært på jakt etter en stor og sterk spiller som kan spille i tospann med Akram. 

Cham var etter hva Demokraten vet i søkelyset hos Råde tidligere i vinter også, men da skal praten ha stoppet ettersom den økonomiske delen ikke var tilfredsstillende for spissen. 

Markus Nordheim Cham var på prøvespill i FFK i 2014 under Håkon Wibe Lunds tid som FFK-trener. Cham har spilt for Moss, Kjelsås, Mysen, KFUM, Frigg, Nybergsynd Trysil og Østsiden bla.

29-åringen kommer fra Mysen og bokførte seg for 23 mål på 25 kamper. Nordheim Cham har også kamper Sandefjord i eliteserien i futsal. 

Spillerprofil: Markus Nordheim Cham

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.