annonse

Tidligere FBK-spiller klar for toppklubb

FORNØYD
FORNØYD: Anette Helene Hansen (23) lever det gode liv i Halden HK. (Foto: Privat)

Hun fikk sin kontrakt terminert da Halden HK måtte takke for seg etter økonomisk trøbbel. Nå er Anette Helene Hansen (25) klar for fransk topphåndball.

  • Rahand Bazaz

Det er Halden Arbeiderblad som melder om hennes overgang til den franske toppklubben Nantes. Papirene har vært i orden en stund, men var først i går at hun bekreftet overgangen i likhet med klubben.

- Jeg skrev under for et par uker siden, men i dag har klubben endelig offentliggjort det, sier hun til avisen. 

Hansen har også levert gode resultater i sin tid i Halden, men også i FBK, klubben hun var i før hun dro til grensekommunen. 25-åringen ble toppscorer i Halden før de måtte legge ned.

– Jeg har signert en toårs-kontrakt og flytter nedover i juli. Dette er bare veldig gøy for meg, og jeg gleder meg veldig, sier Hansen til HA fredag kveld.

Hennes nye trener i Nantes, Jan Basny, skryter av sin venstrehendte spiller og gleder seg til hun flytter sørover.

– Det er vanskelig å finne gode, venstrehendte bakspillere. Det har vi nå lyktes med, og jeg er veldig glad for at Anette valgte Nantes. Hun kan spille både angrep og forsvar, og en type spiller som alle ønsker å ha i sitt lag, sier han til klubbens nettside.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.