annonse

Wennerström (28) ferdig i Stjernen

TAP
TAP: Stjernens Peter Wennerström (t.v) og Curtis Gedig (t.h). (Foto: Rahand Bazaz)

«PÅSKSMÄLL! "Pekka" kommer hem!». Slik lyder overskriften til den svenske hockeyklubben IFK Munkfors, når de presenterer Peter Wennerström (28) som deres nye spiller.

  • Rahand Bazaz

Peter Wennerström, også kalt Pekka, er klar for moderklubben IFK Munkfors som til daglig spiller i divisjon 2 i svensk hockey.

– Det kjennes helt fantastisk å være tilbake, sier han til moderklubbens hjemmeside.

Wennerström fikk ikke tilbud om ny kontrakt i Stjernen og han har nå valgt å trappe ned. Nå skal han spille på nivå fire. 

– Jeg kjente at det var på tide å finne seg en passende jobb og pluss at fruen bor og jobber i Munkfors, så det var ikke et vanskelig valg, fortsetter 28-åringen.

Pekka har spilt i SHL (Färjestad), Allsvenskan (Bofors, Örebro og Asplöven) og norsk hockey siden han forlot nettopp Munkfors. Han har spilt fire sesonger i Stjernen og var èn av lagets bærebjelker.

– For min egen del håper jeg å kunne være med å bidra over hele banen, men fremfor alt offensivt. Pluss endel rutine da, fortsetter den høyreiste spilleren på 191 cm og sine 91 kg til klubbens hjemmeside.

Det var som 17-åring spilleren forlot Munkfors til fordel for Färjestads juniorlag. 

– Det ser ut til at vi får et bra lag i år som kommer til å være høyt oppe på tabellen, sier Peter Wennerström. 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på demokraten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.