annonse

865 liter brennevin og 15 smarttelefoner

FORSØK PÅ SPRITSMUGLING
FORSØK PÅ SPRITSMUGLING: Bilen ble kjørt av en polsk mann og det var lastet totalt 865 liter brennevin inn i bilen. Sjåføren ble overlevert politiet etter smuglingsforsøket. (Foto: Tolletaten)
IKKE DEKLARERT
IKKE DEKLARERT: 15 nye smarttelefoner av merkene Apple og Samsung, med en samlet verdi på kr. 197.150,- Disse ble beslaglagt da passasjeren ikke hadde deklarert dem ved grensepassering (Foto: Tolletaten)

Fredag ble en polsk mann stanset på Svinesund med 865 liter brennevin i bilen og lørdag hanket tollerne på Ørje inn 15 smarttelefoner som ikke var deklarert.

  • Tomm Pentz Pedersen

Fredag formiddag stoppet tollerne på Svinesund bilen på gamle Svinesundsbroen. Den ble kjørt av en polsk mann og det var lastet totalt 865 liter brennevin inn i bilen. Sjåføren ble overlevert politiet etter smuglingsforsøket

Lørdag ble en passasjer på Flixbuss fra Stockholm kontrollert av tollerne på Ørje. I bagasjen ble det funnet 15 nye smarttelefoner av merkene Apple og Samsung, med en samlet verdi på kroner 197.150,- Telefonene ble beslaglagt da passasjeren ikke hadde deklarert dem ved grensepassering