annonse

Alt som skjer i kommunen!

MIN SIDE:
MIN SIDE: Turid Johansen i Fredrikstad kommune.(innfelt) (Foto: Fredrikstad Kommune)

Når forfaller neste faktura? Hva betaler du i eiendomsskatt? Når tømmes papirsøppelet? Når kommer feier’n?

-Med MinSide ønsker vi å gi innbyggerne en rask, trygg og enkel oversikt over sine fakturaer, søknader, avtaler, etc. de har med kommunen, sier kommunikasjonsrådgiver Turid Johansen i Fredrikstad kommune, i en pressemelding.

Krever standard pålogging

Ettersom en del av informasjonen som er samlet på MinSide er privat, kreves det pålogging til siden (kan logge på med BankID, MinID, ) –Til gjengjeld er informasjonen du finner her både mer relevant og ikke minst tryggere, sier Johansen.

Vil gjøre det litt enklere å leve i Fredrikstad 

Under «Søknader og skjema» kan du kan du fylle ut, lagre og sende inn søknadsskjema. Her finner du lenker til kommunens 120 elektroniske søknadsskjemaer. Under «Faktura» får du oversikt over fakturaer fra kommunen. Fra 2018 ligger de som pdf-filer og du ser også om fakturaen er betalt.

Ny dialogkanal

-I tillegg har vi også fått på plass en ny funksjon i vår «Meldingsboks». Her kan innbyggerne sende henvendelser til kommunen og følge status på henvendelsen. Når henvendelsen er behandlet vil innbyggeren nå få varsel på epost om at man har en ulest melding i meldingsboksen, sier Johansen.

Hva skjer i ditt lokalsamfunn?

Fredrikstad kommune har 21 lokalsamfunn med egne nettsider. På MinSide finner du informasjon om hvilket lokalsamfunn innbyggeren hører til og lenke til lokalsamfunnssidene. Her vil man kunne følge med på aktivitet, lese referater fra utvalget. Etc.
-Vi håper at nye MinSide vil gjøre det litt enklere for folk å være selvhjulpne, å orientere seg og holde seg oppdatert om sitt «kommunale liv», sier Johansen. 

annonse