annonse

Bjørge og Tove fra Fredrikstad i TV3 program

Klar for Charterfeber
Klar for Charterfeber: I første episode skal vi stifte bekjentskap med blant annet Bjørge og Tove fra Fredrikstad. (Foto: TV3)
Svein er tilbake
Svein er tilbake: Sesongpremiere på TV3 og Viafree mandag 17. september, Charterfeber vises mandag til torsdag klokken 19.30. (Foto: Svein Østvik TV3)

Det er fem år siden sist vi chartret ruteflyet – nå er det på tide å reise tilbake til sydligere strøk! Bli med Svein, Hilde, Fred Åge og en haug med nye soltørste og festklare mennesker tilbake til Gran Canaria for sitt livs opplevelse og ny sesong av Charterfeber!

  • Demokraten

«GC», «Granca», «Kanariøya»; kjært barn har mange navn – noen reiser hit for første gang, andre er lommekjente og vet hvor den beste biffen blir servert. Pakk shortsen, bikinien og Thousand Island-dressingen og bli med!

I første episode skal vi stifte bekjentskap med blant annet Bjørge og Tove fra Fredrikstad. De har vært sammen i 38 år, og skal reise til utlandet sammen for første gang. Bjørge er ekstremt opptatt av løk, og gleder seg blant annet til å se hva Gran Canaria har å by på av den smakfulle grønnsaken.

Vi skal også være flue på veggen når Charterfeber-fjeset Fred Åge drar på vennileumstur med kompisen Sven Erik. Sistnevnte er ekstremt glad i kaker, og reiser neppe på tom kakemage til sydligere strøk. Damene fra "Storfamilien" fra forrige sesong lar menn og barn bli igjen i Hokksund, når de drar på sydentur. 

Svein er tilbake
Svein er tilbake: Sesongpremiere på TV3 og Viafree mandag 17. september, Charterfeber vises mandag til torsdag klokken 19.30. Foto: Svein Østvik TV3

Og hva er vel Charterfeber uten Charter-Svein og Charter-Hilde? Svein skal hente inspirasjon til ny bok om skikk og bruk i Syden, mens Hilde har lyst på et basseng hjemme i Norge, og tar på seg en rekke strøjobber i håp om å spe på inntekten. Ann Marielle og Aurora (AKA Classy Girls) fra Paradise Hotel skal få kjenne på sydenstemningen, og vender nesene sine mot Gran Canaria. 

Videre utover uka og sesongen skal vi bli kjent med flere reiseklare charterturister fra Norges kriker og kroker. 

Charterfeber har sesongpremiere mandag 17. september, og går hver mandag til torsdag kl. 19.30 på TV3 og Viafree.