Demokraten

Nyheter

Demokraten med splitter ny nyhetsapp

** Klikk deg inn for å se hvordan du laster den ned til din telefon:

Demokraten med splitter ny nyhetsapp

En nyhetsapp som skal gi Demokratens abonnenter en bedre leseropplevelse på mobil, er nå klar

– Jeg er overbevist om at brukervennligheten på nyhetsappen kommer til å bli tatt godt i mot av våre abonnenter. Med lansering av denne nyhetsappen vil vi bli enda mer aktuelle for våre lesere og i tillegg kan vi nå sende pushvarsler om aktuelle hendelser, sier redaktør Tomm Pentz Pedersen.

Appen som nå er lansert er en nyhetsapp som Demokratens abonnenter har tilgang til.

– Appen er utviklet av Agderposten Medier, som eier Demokraten. Appen er utviklet for å tilpasse seg markedets behov, sier Eivind Håverstad, leder for prosjektet.

Etter hvert skal alle avisene i konsernet få appen, først ut var Grimstad Adressetidene - nå er appen lansert for Demokraten.

– For dem som allerede er logget inn på demokraten.no på sin mobil, så er det veldig enkelt og laste ned appen og bruke den med en gang. Appen er tilgjengelig både i Android og IOS (iPhone), sier Håverstad.

Passende størrelse

Bjørn Atle Eide har hatt ansvaret for det redaksjonelle området på appen.

– Nå håper vi at leseropplevelsen skal bli bedre, med en lettere tilgjengelig tekst og særlig bildevisningen tror vi folk vil merke en stor endring til det positive, sier Eide. Han er spent på lanseringen av appen.

– Appen er det første store utviklingsprosjektet på mobilsiden som vi gjør i Agderposten Medier. Vi har lagt en plan for oppskalering av det, sier Eide.

Ved den nye appen får avisa mulighet til å kommunisere direkte med lesere, via varsler.

Gruppen som har jobbet med appen har bestått av følgende personer:

Bjørn Atle Eide, ansvar for redaksjonelt område, Thomas Lindstrøm, utvikler og designer, Svenn Bruun Isaksen, ansvar for kommersielt område og Eivind Håverstad, prosjektleder.

----------------------------

Les mer om den nye appen til ditt abonnement her www.demokraten.no/app

Last ned til Android eller iPhone.