annonse

Lars Martin kan bli Norges hyggeligste håndverker

Mars Martin Skovly
Mars Martin Skovly: På jakt etter håndverkere som gir det lille ekstra. (Foto: Norges Hyggeligste Håndverker)
Alle Finalister
Alle Finalister: Dette er kandidatene som er valgt ut av juryen til å bli finalister i årets kåring. (Foto: Norges Hyggeligste Håndverker)

I løpet av fire måneder er 1165 håndverkere fra nord til sør nominert som Norges hyggeligste håndverker. Nå har 22 gått videre til finalen, og du kan være med og kåre Norges hyggeligste håndverkerlærling, murer, maler, snekker/tømrer, elektriker og rørlegger.

  • Demokraten

En av de 22 som er med videre til finalen er Lars Martin Skovly fra Fredrikstad. Han jobber til daglig hos GK Inneklima, og blir beskrevet av sine kolleger som "Fredrikstad’s blideste kuldemontør. Alltid blid og stiller opp for de ansatte." 

Konkurransen ønsker å få frem alle de dyktige, flinke og ofte veldig hyggelige håndverkerne vi har rundt om i hele landet. Som et felles bransjeløft fra mange viktige aktører i bransjen håper vi at håndverkere vil få den positive oppmerksomheten vi vet de fortjener skriver arrangøren av konkurransen på sin egen hjemmeside.

Om du ønsker å leser mer, og gi Lars Martin Skovly en stemme kan du gjøre det ved å klikke her

Alle Finalister
Alle Finalister: Dette er kandidatene som er valgt ut av juryen til å bli finalister i årets kåring. Foto: Norges Hyggeligste Håndverker

Vinneren kåres av en fagjury under Boligmessen på Telenor Arena lørdag 15. september. Kriteriene for å vinne er en kombinasjon av faglig dyktighet, service og gode kundeopplevelser. Les mer om konkurransen her.