annonse

- Med hjerte for frivillighet

BERG
BERG: (Foto: Erik Wiggo Larsen)

LEDER: Få om noen kan måle seg med Fredrikstads ukronede innsamlingsgeneral Ulf Berg. Fredrikstad Fotballklubb, Stjernen, Torsnes Arbeidelag, Folkets Hus i Torsnes og Fredrikstad Ballklubb er bare noen av utallige klubber og foreninger som har hatt glede av ildsjelens pågangsmot. En innsats som vi for to år i siden hedret Ulf med tittelen «Årets Ildsjel».

  • Tomm Pentz Pedersen

Berg følte at det sittende styret i ballklubben ikke ble behandlet på en redelig måte - derfor valgte han å trekke sitt engasjement.  Vi skal ikke gå inn i diskusjonen rundt driften av FBK, men det som sitter igjen om Ulf Berg er i alle fall uomtvistelig - hele byen ser hvilken innsats han legger til grunn når det gløder i Berg sin frivillighetssjel! 

 Det er flere enn meg som bør takke for at både sponsorer stiller opp og folk bidrar med flotte ting til loppemarkedet, sa Ulf Berg til oss - det er mange som jobber frivillig! «Du kan jo ikke begynne å kjefte på folk som er med på dugnad - det  tror jeg er noe av nøkkelen til suksessen» og han legger til:  «Det går jo hver dag fra morgen til kveld og det hender nattesøvnen også må vike for dugnadsarbeidet. Men uten en tålmodig kone hadde det nok ikke gått like bra. Det er ikke hvem som helst kjærring som hadde blitt med på dette - hun er helt suveren». Helt suveren synes også vi du er Ulf, stå på!

annonse