annonse

Ole Petter er blant landets beste eiendomsmeglere

PALLPLASS
PALLPLASS: Det er fjerde året eiendomsmegler Ole Petter Arnesen havner på topp-ti blant alle meglerne i DNB-konsernet. (Foto: PRIVAT)
MEGLERTOPPEN
MEGLERTOPPEN: Under et internt arrangement på Clarion Hotel Oslo Airport i helgen kunne 10 utvalgte meglere motta heder og ære for sin gode innsats. (Foto: PRIVAT)

I fjor solgte DNB-megler Ole Petter Arnesen(56) over 100 boliger. Den populære megleren ved Fredrikstad-kontoret havnet dermed på lista som nummer to av over åtte hundre eiendomsmeglere i konsernet.

  • Tomm Pentz Pedersen

Under et internt arrangement på Clarion Hotel Oslo Airport i helgen kunne 10 utvalgte meglere motta heder og ære.

- Det er jo utrolig morsomt, sier en fornøyd prisvinner til Demokraten. – Jeg stortrives i jobben og etterstreber alltid det som er best for kunden. Sammen med erfaring, lokalkunnskap og våre oppfølgingssystemer er det alltid fint å lose fornøyde boligselgere gjennom salgsprosessen.

På topp-ti for fjerde gang

Ole Petter har blitt vant til å stå på «seierspallen» i konsernet.

- Ja, det er faktisk fjerde året som jeg har kommet med blant topp-ti selgerne. Om det blir slik i 2018 også er nok for tidlig å si, jeg budsjetterer i alle fall med å selge mellom 80 og 100 boliger i år. Når det gjelder eiendomsprisene i Fredrikstad ser vi for oss en svak prisoppgang på tre til fire prosent. Dette med bakgrunn i fortsatt lav rente, lav arbeidsledighet og økt tilflytting.

For øvrig var det ikke bare Ole Petter Arnesen som gjorde seg bemerket blant de beste eiendomsmeglerne i DNB-konsernet. Eiendomsmegler Atle Horvei, som også jobber ved Fredrikstad-kontoret, kunne glede seg over en syvendeplass på landets topp-ti liste.

annonse