annonse

Sjekk den ansiktsløftningen!

KAKE
KAKE: Marianne Nilsen (t. v.) og Rita Fjærli jobbet dugnad og serverte kaker med et smil til barnehagebarn, kunder, og journalist. (Foto: Dag Magnus Nielsen)
NORGESGRUPPEN
NORGESGRUPPEN: Gorm Ruud (t. v.), eiendomssjef i NorgesGruppen og Samuelsen var godt fornøyd med re-åpningen. (Foto: Dag Magnus Nielsen)
KAFFETÅR
KAFFETÅR: Kundene koste seg med kaffe og kaker. (Foto: Dag Magnus Nielsen)
TILTALENDE
TILTALENDE: Terje Samuelsen er fornøyd med «nye» Begby-senter, og viser stolt frem inngangspartiet. (Foto: Dag Magnus Nielsen)

Som Demokraten omtalte i sommer sto Begby-senteret foran en etterlengtet ansiktsløftning. Nå er endelig byggearbeidet unnagjort, til stor glede for både butikkansatte og kunder!

  • Dag Magnus Nielsen

- Oppussingen var nesten alfa og omega for senteret. Nå kan vi møte omkringliggende konkurranse med lokaler både vi og kundene kan være stolte av, sier Terje Samuelsen ved Annes Blomster.

Varmt og trivelig

- Senteret har fått et innbydende inngangsparti med en flott og moderne fasade. I tillegg har hele bygget blitt etterisolert, så nå er det varmt og godt også om vinteren.

- Jeg tror den nye fremtoningen vil gjøre senteret attraktivt for nye kunder. En skal ikke se bort fra at folk som vanligvis bare har kjører forbi senteret blir nysgjerrige og tar seg en tur innom.

Stilig utside

- Det henger ikke lengre reklameskilter på ytterveggene. I stedet har vi fått store og frittstående skiltløsninger hvor butikknavnene fremkommer. Foran inngangspartiet er det også lagt ny asfalt, så senteret har fått et mer gjennomført preg, avslutter Samuelsen.

Kaker og ballonger

- Vi har fire kaker for å være på den sikre siden, sier Marianne Nilsen. Hun har sammen med Rita Fjærli påtatt seg jobben med å dele ut kakestykker på dugnad for håndballaget til Østsiden J04.

- For litt siden kom Bjørneklova barnehage innom. Ungene fikk kake, popcorn og ballonger. Som takk sang de for oss, smiler Nilsen,

Blomster

- De første 75 kundene fikk hver sin blomsterbukett, forteller Fjærlig som legger til at responsen fra kundene har vært udelt positiv.

- Folk er glade over at deres lokale kjøpesenter endelig fremstår som fint og moderne.

Stamkunder

Marina Johannessen som bor i nærområdet og ofte frekventerer senteret var også strålende fornøyd.

- Det har blitt så flott her! De som har pusset opp har vært skikkelig flinke og senteret er mye finere og moderne. Jeg kan huske den aller første dagen Begby-senteret åpnet. Da var det postkontor, gullsmed, og videoutleie her, forteller Johannessen og legger til at det hun liker aller best er det nye inngangspartiet.

annonse