annonse

- Veikroa vil bli savnet!

Solli
Solli : (Foto: Tomm Pentz Pedersen)
Solli
Solli: (Foto: Tomm Pentz Pedersen)
Solli
Solli: (Foto: Tomm Pentz Pedersen)

Torsdag gikk mannskaper og gravemaskiner i gang med å fjerne den tidligere veikroa på Solli. Reaksjonene i sosiale medier når vi fortalte at rivearbeidene var rett rundt hjørnet kom umiddelbart.

  • Tomm Pentz Pedersen

«Veldig trist, jeg jobbet der fra starten i 1985 og til høsten 1990, var bestandig godt besøkt med hyggelige kunder», skriver Jorunn. «I min barndom var vi stamgjest hver søndag på Solli kro, god mat var det og alltid masse folk», forteller Hege.

Mange synes det er trist at samlingsstedet og veikroa gjennom 33 år nå blir borte. «Hvorfor?» spør Runa. Årsaken er som vi har skrevet om flere ganger at restaurantkjeden Marché valgte å trekke seg ut av Norge, og dermed signerte grunneier Veikroer Eiendom AS avtale med Burger Kings norske driftsselskap, King Food AS.

Åpningsdato for hamburgerkjedens nye restaurant på Solli er ennå ikke avklart forteller markedssjef Heidi Moss i King Foods.

- Dessverre kan vi ikke på dette tidspunkt bekrefte endelig åpningsdato for den nye Burger King restauranten som vil bli bygget på Solli. Men vi gleder oss selvsagt til å komme i gang med prosessen, og til at restauranten skal stå klar så fort som mulig.

annonse