annonse

Vinkjenner Turid (63) ble håndplukket til Restaurant Slippen

: (Foto: )
: (Foto: )

Etter snart syv års drift av Fredrikstad Handelstandsforenings Selskapslokaler sammen med Anne Beate Hauge, takket Turid Olsen ja til tilbudet om jobb på prisbelønte Restaurant Slippen i Fredrikstad.

  • Tomm Pentz Pedersen

Turid Olsen gikk inn i restaurantbransjen i ung alder og har en imponerende CV. Fra å ha jobbet for Louise Restaurant & Bar, markedsansvarlig for aperitif.no, daglig leder på Victoria Hotel, restaurantsjef for Hotel City og studier fra Vinkelner Gastronomiske Institutt i tillegg til utallige andre oppgaver og ikke minst drift av egen virksomhet.

– Når jeg fikk til tilbudet fra Restaurant Slippen kunne jeg ikke takke nei. Det har vært veldig inspirerende å drive egen virksomhet men marginene er ikke store, og i en liten bedrift må du gjøre alt selv. Når det er sagt er jeg overbevist om at Anne Beate Hauge, som nå har overtatt min eierandel i handelstandsforenings selskapslokaler, kommer til å drifte virksomheten meget bra.

Varierte arbeidsoppgaver

Turid Olsen beskriver selv sin arbeidserfaring som bred og allsidig, hvor veien har gått fra servitør til direktør. Nå venter nye arbeidsoppgaver på restauranten som nylig ble kåret til «Beste fiske- og skalldyrrestaurant i Norge» med pris fra restaurantbransjens egen Bookatables.

– Det å komme inn i teamet her på Slippen er jo bare helt fantastisk. Man kan trygt si at restaurantprisen er vel fortjent, men den kommer ikke uten hardt arbeid – alle er dedikerte i forhold til oppgavene, og står på døgnet rundt. Jeg bidro litt i julebordsesongen og skal nå bistå der det trengs. Det blir nok både administrative arbeidsoppgaver og direkte kontakt med våre kunder, oppgaver som vil variere med sesongen.

annonse