annonse

Banens beste: - Det ble en krig som vanlig

STORSPILTE
STORSPILTE: Andrea Rønning og Jenny Sandgren storspilte i kveldens kamp mot Molde. (Foto: Dag Magnus Nielsen)

Frida Kjuus Christiansen ble etter kampen kåret til banens beste spiller. Etter noen kamper under pari har det endelig løsnet for FBKs kriger nr 1.

  • Fredrik Johnsen

- Jeg har ikke akkurat vært heldig i det siste nei. Nå har jeg kjempet meg tilbake, og jeg merket mot Rælingen at ting var i ferd med å snu for min del, sier Kjuus Christiansen til Demokraten.

- Vi styrer kampen som vi vil

Christiansen skryter av hele laget, og mener seieren var fullt fortjent til slutt. Hun er også fornøyd med å ha blitt utropt til banens beste spiller.

- Det var deilig å endelig slå de skikkelig. Kampene mot Molde har blitt et slags hatoppgjør, selv om det er langt opp dit, sier Christiansen.

- Du har jo møtt Molde en del ganger som FBK spiller, er dette deres beste kamp mot de noensinne?

- Uten tvil! Det har jo alltid vært jevnt, men nå knuste vi dem endelig, sier hun.

Helt til slutt legger banens beste spiller til at flere fort kunne vunnet BB-tittelen.

- Hehe, det er jo som regel Jenny som vinner den prisen, så det var deilig å få en forandring på det også, ler Christiansen.

Rønning og Sandgren storspilte

Allerede fra start kunne man se hvem som kom til å bli avgjørende for FBK. 

Som vanlig stod Jenny Sandgren som en mur bakerst for hjemmelaget, mens Andrea Rønning var i det lekne hjørnet gjennom hele kampen.

- Jeg personlig får en enorm boost av publikum, noe jeg vet gjelder alle, forteller Rønning.

- Du spiller nesten samtlige 60 minutter, blir du aldri sliten eller?

- Skal innrømme at jeg er litt sliten nå ja. Det har vært et tett program i det siste, så nå skal det bli godt med en liten pause, avslutter Rønning.

CK fikk viljen sin

Dagen før kampen drømte FBK-trener Christer Karlsson om seier og en god avslutning før landslagspausen. Det fikk den svenske yndlingen så absolutt.

- I dag føler jeg vi klarer å knekke Molde-koden etter hvert. Vi får en seig start og sliter egentlig i hele 1.omgang, sier Karlsson.

I pausen må CK ha sagt mye klokt, for etter pause så hjemmelaget giftige ut.

- Vi kan bedre var det jeg sa i pausen, og det beviser jentene at de kunne. Denne sesongen har vi flere strenger å spille på enn Molde, og det er derfor vi vinner såpass klart til slutt, avslutter Karlsson.