annonse

Bekreftet: Tarik Elyounoussi klar for svensk toppklubb

KLAR FOR AIK:
KLAR FOR AIK: Tarik Elyounoussi. (Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix)

Tarik Elyounoussi (29) flytter til Stockholm.

  • Rahand Bazaz

Den tidligere FFK-spilleren er klar for Stockholm-klubben AIK etter en rekke spekulasjoner den siste tiden. 29-åringen ønsket ikke kommentere overgangen til Demokraten for kort tid siden. 

Han kommer fra spill i Qarabag i Aserbadjian på utlån fra Olymiakos. Den norske landslagsspilleren gikk igjennom den medisinske testen med glans og skal for et nytt eventyr.

– Tariks egenskaper og personlighet skal øke konkurransesituasjonen, dynamikken og tilføre oss erfaring. Han er en offensiv spiller som kan brukes på flere posisjoner. Han kommer til å bidra med eksplosivitet i spillet vårt, sier AIKs sportssjef Björn Wesström til klubbens hjemmeside.

Elyounoussi har signert frem til desember 2019, og vil bære draktnummer 20 i sin nye klubb. 

– Jeg vil tilhøre en klubb som vil vinne titler og spille gruppespill i Europa, sier 28-åringen som har spilt 46 landskamper og scoret ni mål for Norge.

PS! Skulle FFK klare å komme seg opp til eliteserien på to år, står Tarik Elyounoussi eventuelt uten kontrakt i utgangen av 2019. Det betyr at han kanskje kan oppfylle alle FFK-supporternes drøm om å komme tilbake til klubben. Hvem vet?

annonse