annonse

Chaib (21) tilbake i FFK: – En eksplosiv spiller

KLAR
KLAR: Youssef Chaib (t.h) sammen med trener Per-Mathias Høgmo. (Foto: FFK)
KLAR FOR MØTET MED FFK
KLAR FOR MØTET MED FFK: Moss-spiller Youssef Chaib (med ballen) er ikke redd for å møte FFK. (Foto: Privat)

Youssef Chaib (21) er tilbake i FFK.

  • Rahand Bazaz

Etter tre år i henholdsvis Trosvik (1) og Moss (2) er han tilbake i FFK-drakta. 

Chaib har signert for ett år for de rødhvite. Det melder klubben på sine sider.

– Youssef er en eksplosiv og fremoverrettet spiller med en god venstrefot, han skal primært kjempe om en plass på en av kantene, men kan også bekle en spissplass, er klubbens beskrivelse av spilleren.

Chaib startet FFK-karrieren i 2012 da han kom til yngres avdelinger. Nå tar han over draktnummer 15 i klubben han i store deler av fotballkarrieren har sett opp til. 

Kantspilleren kommer senest nå fra Moss og spill i 3.divisjon. Moss rykket som kjent opp og Chaib vil møte gamleklubben denne sesongen i 2.divisjon. 

Steinkast unna

Etter hva Demokraten kjenner til har det vært flere klubber som har vist interesse for spilleren som nå kommer gratis fra mossingene. Hans kontrakt gikk ut ved årsskiftet. 

En utenlandsk klubb var interessert i Youssef Chaibs tjenester i sommer, men uten at det ble gjort noen avtale mellom spillerens agent og klubben.

Nå kommer han altså tilbake til FFK - klubben han har vært i tidligere. Først på juniorlaget (2012), så på rekruttlaget (2013) og nå på A-laget (2018).

I mellomtiden har Chaib blitt en sterkere spiller med enda større finterepertoar og med en nese som lukter flere scoringer enn noen gang. 

På 38 kamper i en periode på to år scoret 21-åringen 17 mål for Moss, og hadde en rekke assist. En stor dag for Chaib som nå kan gå til trening - istedet for å pendle frem og tilbake til Moss, slik han har gjort i to år. 

PS! Chaib fikk skulderen ut av ledd tidligere denne måneden og må trolig vente et par uker før han kan være med på FFK-treninger for fullt. 

annonse