annonse

FFK har fått økonomiske forsikringer - Nielsen (23) offisielt klar

KLAR
KLAR: Mads Nielsen klar for FFK. Her sammen med hovedtrener Per-Mathias Høgmo. (Foto: FFK)

Mads Nielsen (23) er klar for spill i FFK-drakta.

  • Rahand Bazaz

For ett døgn siden uttalte sportssjef Joacim Heier at klubben hadde fått inn 80.000 kroner og manglet 170.000 kroner for å få på plass danske Mads Nielsen.

Mandag var spilleren på den medisinske testen - og bestod den. Tirsdag er han offisielt klar for spill i FFK-drakta to år fremover. 

– Vi er veldig fornøyd med å få på plass Mads. Han komplementerer forsvaret vårt som nå har en fin miks av erfaring, konkurranse og utviklingspotensial, sier Heier som retter en takk til alle som har bidratt i «Jeg er med 2018»-kampanjen. 

Hvem som har gitt forsikringer om å fullføre Nielsen-avtalen er foreløpig ukjent. Dansken får draktnummer 26.

– Vi nådde ikke helt målet for del to, men klubben har fått de nødvendige forsikringene for å fullføre signeringen av Mads Nielsen. 

Klubben bekrefter signeringen på sine hjemmesider. 

– Robust midtstopper

FFKs del 1 av kampanjen gikk i orden med 250.000 innkassert. Pengene skal brukes på det kjente GPS-systemet som skal brukes i treningshverdagen. 

Nielsen har to års erfaring fra spill i OBOS-ligaen med Sandnes Ulf. 23-åringen med Brøndby som barndomsklubb har spilt for Nest-Sotra i tillegg. Sistnevnte klubb var hans første i Norge, da han kom i 2015.

Han har 64 kamper på CV-en i Sandnes Ulf. 

– Mads er en meget robust og godt trent midtstopper med stor rekkevidde. I tillegg har han gode ballferdigheter og blir en viktig bidragsyter i det offensive spillet, skriver klubben om hans egenskaper. 

FFK jakter fortsatt en spiss, men finnes i skrivende stund ingen midler til å hente inn flere. 

annonse