annonse

FFK-kapteinen: - Vi hadde så klart trua

SLÅR CORNER
SLÅR CORNER: Eirik Mælands dødballfot var ikke nok til å ta igjen KFUMs tremålsledelse. (Foto: Dag Magnus Nielsen)
INNBYTTER
INNBYTTER: Youssef Chaib hadde et godt innhopp i kveldens kamp. Underveis fikk den hurtige vingen smelt av noen skudd. (Foto: Dag Magnus Nielsen)
ÆRLIG FORSØK
ÆRLIG FORSØK: Mads Nielsen virket tent før kveldens oppgjør mot KFUM. (Foto: Dag Magnus Nielsen)

Eirik Mæland var skuffet etter å ha tapt 4-1 sammenlagt mot KFUM-Oslo. FFK-kapteinen mener alle i garderoben hadde troen på å ta igjen 3-0.

  • Fredrik Johnsen

- Vi gjorde det så klart veldig vanskelig for oss selv på Ekeberg. Likevel trodde vi på å vinne sammenlagt. Dessverre gikk det ikke i år, men neste år skal vi klare det.

Alt for ustabil sesong sett under ett

Mæland mener bunnivået har vært for lavt, men ser også at toppnivået har vært bra.

- Klubben og byen fortjener et lag på høyere nivå, noe jeg er sikker på kommer til å skje. Det skjedde ikke i år og vi har vært alt for ustabile, forteller Mæland.

- Hva tenker du om neste år?

- Det sitter mange i garderoben nå som er revansjesugne allerede. Jeg er sikker på at alle er klare til å reise kjerringa og rykke opp neste sesong, sier FFK-kapteinen.

- Føler vi har gjort alt vi kan

Selv om opprykket glapp med ett poeng i serien, mener Mæland at alle har gått på banen og gitt absolutt alt.

- Vi var ikke gode nok denne gangen, så enkelt er det. Det kom noen skader på høsten, men det er ingen unnskyldning i det hele tatt, sier Mæland.

- Hva mener du er grunnen til at det ikke gikk i år?

- Erfaring og tøffhet er nøkkelord. Hadde vi fortsatt den gode formen som vi hadde tidlig i høst kunne det sett annerledes ut, avslutter FFK-kapteinen.