annonse

Iskaldt for Kråkerøy

MYE PEKING, LITE HANDLING
MYE PEKING, LITE HANDLING: Scener som dette måtte hjemmepublikum overvære hele fem ganger. (Foto: Dag Magnus Nielsen)
ONE PIECE ER UT
ONE PIECE ER UT: Joel Armstrong er sikker på at han og lagkameratene kommer sterkere tilbake neste kamp. (Foto: Dag Magnus Nielsen)
BEKYMRET MINE
BEKYMRET MINE: Heldigvis har Jan Tore Ophaug lystigere kamper på stadion å se tilbake på -både som spiller og trener. (Foto: Dag Magnus Nielsen)

(Kråkerøy-Kvik Halden 0-5) Kråkerøy tok en smått sensasjonell 2-0 seier sist lagene møttes, men i returmøtet ble det fort klart hvor poengene ville ende. Haldenserne stormet ut av startblokken mens hjemmelaget fremdeles snørte lissene.

  • Dag Magnus Nielsen

Etter første omgang fremsto det som om det var divisjoner mellom lagene, og ikke de ti poengene som faktisk skilte hjemme- og bortelag.

Gone in 60 seconds

Den grå kvelden starter for Kråkerøy allerede etter et minutt, når forsvaret ikke rydder opp i returen etter Samuel J. Dirschers redning. Gjestene setter lynkjapt inn 0-1, og dessverre for hjemmepublikum var ikke starten bare en enkeltstående glipp.

Revansjesugne Kvik Halden fortsetter å mørne vertskapet og før pausen legger gjestene på til 0-3 etter scoringer i det 18 og 39. minutt.

- Når vi ikke er på fra start blir vi halsende etter. Mot et godt lag som Kvik Halden nytter ikke det, da blir vi straffet, sier Kråkerøy-spiss Joel Armstrong. Angrepsspilleren la ned en godkjent arbeidsinnsats i en vanskelig omgang, men måtte gå av halvveis pga. en trøblete hamstring.

Dødballer

- Vi er et lag som tar mål av oss til å være gode på dødballer, da holder ikke den forestillingen vi presterer i dag. I stedet for at det er vi som scorer på faste situasjoner, slipper vi inn tre mål på dødball -da blir det tungt, sier Armstrong.

Kråkerøy hever seg betraktelig til 2. omgang, noe annet var nærmest umulig, men laget kom seg ikke til veldig farlige målsjanser. Nærmest scoring for var innbytter Joacim Olsen når han skjøt en halv meter til side for høyre kryss-stolpe.

Mer av det samme

Dødballmarerittet fortsatte for vertene som slapp inn ytterligere to klabb-og-babb-mål etter frispark. Spillemessig fortonet kampen seg mer som et tomålsnederlag, men effektive Kvik Halden sørget for at hjemmelaget til slutt måtte plukke hele fem baller ut av eget nett.

- Skal vi kjempe om opprykk må vi heve prestasjonene, noe jeg er sikker på at vi kommer til å gjøre, avslutter en revansjesugen Armstrong.