annonse

- Må ha hjelp av den ekstra spilleren

SUPPORT
SUPPORT: Bengt Åke Gustafsson vil ha hjelp av supporterne i kveld. (Foto: Dag Magnus Nielsen)

- Vi går for seier med alt vi har i kveld! Men vi trenger hjelp av den ekstra spilleren på tribunen! Det er appellen fra Stjernen-trener, Bengt-Åke Gustafsson.

  • Knut Johannesen

- Vi går for seier med alt vi har i kveld! Men vi trenger hjelp av den ekstra spilleren på tribunen! Det er appellen fra Stjernen-trener, Bengt-Åke Gustafsson.

- Jeg forventer en «underbar» stemning, en heltent gjeng på isen og på tribunene. Alle som har vært med i lagidrett vet hvor viktig det er med støtte fra fansen. Det skal ikke undervurderes; det løfter laget, slår «Bengan» fast i sin appell til supporterne.

Det knytter seg stor spenning og usikkerhet til det første av seks lokaloppgjør mot arvefienden Sparta i kveld.

En seier og et tap mot rivalen fra treningskampene forteller om at det kan bli jevnt i premieren. Begge lag sliter med skader foran kveldens batalje.

Keeperproblem

- Vi har hatt småskader på Bröms og Hallström samt på Markus Karlsson, men jeg tror alle er klare til match i kveld, sier «Bengan».

Verre er det med keepersituasjonen der Sander Berg er ute med lyskestrekk. Det er bare å folde hendene og håpe at Tommy Johansen holder seg frisk og rask.

- Det er usikkert hvor lenge Sander blir ute, medgir treneren.

- Trolig et par uker; starter man for tidlig etter en lyskestrekk som hockeymålvakt, kan det neste oppholdet bli langvarig.

Vi vet at han har sjekket hos sine bekjente i svensk hockey om muligheten for eventuelt å hente en målvakt.

Det vil han ikke bekrefte.

- Sportssjef Gulliksen jobber med en løsning. Vi får se hva som skjer, er trenerens kommentar.