annonse

Offensiv CK før møtet med Molde

KLAR TIL DYST
KLAR TIL DYST: FBK trener Christer Karlsson er fast bestemt på å gjøre en god kamp mot Molde. - Det skal hvert fall ikke stå på motivasjonen, lover CK dagen før møtet i Kongstenhallen. (Foto: Tommy Skauen)
Disse er ute:

- Det hadde vært grymt gøtt å vinne, så vi skal gi alt for å dra det i land, sier Christer Karlsson til Demokraten. I morgen tar FBK i mot Molde til gratiskamp i Kongstenhallen.

  • Fredrik Johnsen

- Kampene mot Molde er alltid jevne, så jeg forventer ikke noe annet i morgen. Vi satser på en god avslutning før ferien, sier FBK-treneren.

Øver mye på omstilling

Etter tapet mot Storhamar i cupen beviste laget noen dager senere at de er flinke på å omstille seg. Søndag ble Oppsal slått 23-28 på bortebane.

- Vi har vært litt slitne i hodet etter mange kamper på kort tid. Heldigvis elsker vi å spille mange kamper og er flinke til å riste av oss skuffelser, forteller Karlsson.

FBK-treneren håper folk kjenner sin besøkelsestid når Molde kommer på besøk.

- Jeg drømmer om en elektrisk stemning. Helst samme stemning som det ble mot Besancon i europacupen, sier Karsson.

Kunne godt vært flere kamper

CK synes det er for få kamper i løpet av sesongen. Dersom FBK-treneren fikk bestemme, har han to forslag.

- Lagene i denne divisjonen kunne møtt hverandre tre ganger istedet for to. Jeg er sikker på at spillerne hadde tålt det, fastslår Karlsson.

- Alternativet kunne vært å utvide ligaen med flere lag, men da ville nok nivåforskjellen blitt for stor, avslutter han.